POZNEJTE S NÁMI ESENCI ITALSKÉ PÉČE O PLEŤ S LEGENDOU FYTOKOSMETIKY VAGHEGGI

spilka-logo-new-ok-krivky-cerna

Naší ambicí není pouze přidat další kosmetickou značku na trh. Chceme jí s Vaší pomocí získat čelní místo na trhu profesionální péče v Čechách, na Moravě a ve Slezsku. Chceme využít potenciál zaručený její 75letou tradicí a konceptem fytokosmetiky, kterou považujeme za jeden z nejlepších, které má kosmetika k dispozici.
Za téměř 35 let trvání naší distribuce jsme dobře poznali co kosmetické salony a spa potřebují a dlouho jsme hledali další značku, která by vám bezezbytku dovedla plnit vaše přání a potřeby. Italové jsou mistry krásy, půvabu a umění. Dobře to víme, jiné italské značky jsme v ČR uvedli a GUCCI nebo TRUSSARDI byly dlouho součástí našeho programu.

POZNEJTE S NÁMI ESENCI ITALSKÉ PÉČE O PLEŤ S LEGENDOU FYTOKOSMETIKY VAGHEGGI

Velice nás těší, že vás můžeme pozvat na velkolepé uvedení našeho nejnovějšího objevu –  VAGHEGGI Phytocosmetici, vynikající italské značky péče o pleť pečlivě vytvořené pro profesionály v péči o pleť, jako jste vy. Její péče a produkty nabízejí výhradně kosmetické salony ve více než 40 zemích po celém světě.

PŘEDNOSTI ZNAČKY, KTERÉ BY VÁS MĚLY ZAJÍMAT:

  • 100% ITÁLIE

Celý výrobní řetězec, od složení po testování, výrobu a balení, to vše probíhá v centrále značky v Itálii.

  • FAIR TRADE

Spolupracujeme s dodavateli, kteří dodržují místní a mezinárodní zákony a upřednostňují pracovní příležitosti pro své místní komunity a zachovávají tradiční metody sklizně a zpracování.

  • PODPORA KOSMETICKÝCH SALONŮ

Produkty VAGHEGGI se po celém světě nabízejí pouze v salonech krásy a online pouze skrze 1 autorizovaný e-shop spravovaný distributorem dané země.

  • SORTIMENT

Značka nabízí menu pleťových ošetření, boosterů, produktů na domácí péči, make-up prvotřídní italské kvality a kosmetické přístroje do salonů.

 

PŘIPOJTE SE K NÁM NA DEN PLNÝ SMYSLOVÝCH POŽITKŮ SE ZNAČKOU VAGHEGGI

30.01.2024 v BRNĚ

31.01.2024 v PRAZE

 

Chcete-li zajistit svou přítomnost na této exkluzivní akci, je nutné se jedním rychlým krokem zaregistrovat na vámi vybrané datum a místo konání. Stačí vyplnit vaší e-mailovou adresu na této stránce:

https://www.spilka.cz/vagheggi/

 

Grazie mille!

 

Pořadatel:

Výhradní distributor pro ČR

 spilka-logo-new-ok-krivky-cerna

Spilka, spol. s r.o.

Hartigova 141, 130 00 Praha 3

+420 775 738 905

info@spilka.cz

fotky_kreslici-platno-1